NICOARMS ARBF-100 KIT teleskopické pažby AR15 Commercial absorbér

BUTS-0057

Nový produkt

NICOARMS ARBF-100 KIT teleskopické pažby - 240 g, rozměry - 198 x 30 x 38 mm, materiál slitina hliníku, barva armádní černá.

Více informací

Skladem

1 899 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

NICOARMS ARBF-100 KIT teleskopické pažby AR15 Commercial absorbér

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
NICOARMS ARBF-100 KIT teleskopické pažby AR15 Commercial Vám poskytne stabilní střeleckou podporu. Adaptér je vyroben z kvalitní hlininíkové slitiny 7075-T6 o hmotnosti pouze 144gInstalace adaptéru je rychlá, jednoduchá pomocí závitu 1-3/ 16-16 UN a ocelové matice přimo do rámu zbraně. Nastavení pozice adaptéru je rychlé a umožňuje pohotově přenastavit polohu pažby na drážce adaptéru. Jištění v nastavené poloze je přesné a nastavitelné do šesti pozic na adaptéru. Pažba je určena pro lehký a rychlý zásah, zjednodušený profil odlehčeného rámu zabraňuje uchopení a chrání uvolňovací západku, aby se zabránilo její aktivaci. Konstrukce trubky zajištuje komfortní držení zbraně v ose. Na přední stranu pažba lze umístit oko na popruh nebo další příslušenství. Odpružení celé soustavy zajištuje absorbér s pružinou o síle 2.5 kg. Tělo tlumiče je vyrobeno z hliníku 6061-T6. Je zesílené a opatřené povrchovou úpravou tvrdý elox, pro vysokou odolnost. Uvnitř tlumiče se nachází dvě těžká ocelové závaží pro hladší chod a vysokou spolehlivost tlumiče. Tlumič je na svém konci opatřen gumovým dorazem pro zmírnění otřesů. Tlumič potenciálně zvyšuje dobu prodlevy při střelbě v automatickém režimu, usnadňuje extrakci prázdných nábojnic a snižuje přetlak.  

nicoarms-arbf-100-kit-teleskopicke-pazbynicoarms-arbf-100-kit-teleskopicke-pazby

INSTALACE PRODUKTU
NICOARMS ARTMS Adaptér teleskopické pažby lze na pušku připevnit pomocí závitu a matice. Vhodnost umíštění této pažby jsou deriváty zbraní AR15,M4.

POUŽITÍ
Airsoftové zbraně, vzduchové zbraně, malorážky a zbraně do max. výkonu 3000 J.

OBSAH BALENÍ
1 x NICOARMS ARBF-100 KIT teleskopické pažby AR15 Commercial absorbér
1 x Absorbér ( Akční pružina, karabina )
1 x Podložka
1 x Matice

nicoarms-arbf-100-kit-teleskopicke-pazby

Parametry

Rozměry DxŠxV 198 x 30 x 38 mm
Váha 240 g - celé sestavy
Průměr tubusu pro montáž Commercial
Barva armádní černá
Povrchová úprava matný elox
Materiál slitina hlílíku, ocel, nitrilová guma
Závit 1-3/ 16-16 UN

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook