Slevy

  • Armyman doporučuje
  • Doprava zdarma
CAA Multi Position Sniper Stock CAA-SRS, pažba, armádní černá Zobrazit větší

CAA Multi Position Sniper Stock CAA-SRS, pažba, armádní černá

BUTS-0041

Nový produkt

CAA Multi Position Sniper Stock (pažba) - 915 g, rozměry - Šířka: 5,51 "/ Délka: 14,56", materiál kvalitní polymer & ocel, barva armádní černá.

Více informací

Není skladem

7 759 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

CAA Multi Position Sniper Stock CAA-SRS, pažba, armádní černá

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Pažba CAA-SRS Vám poskytne stabilní střeleckou podporu. Pažba je vyrobena z kvalitní oceli a polymeru o hmotnosti 915gInstalace pažby je rychlá, jednoduchá pomocí vestavěné weaver lišty a sady ocelových šroubů. Nastavení pažby probíhá rychle povolením ocelového šroubu, který umožňuje přesně přenastavit polohu pozice lišty na tubusu. Jištění tubusu je přesné a nastavitelné do několika pozic na adaptéru. Adaptér tubusu dále nabízí možnost upnutí oka popruhu na levé a pravé straně. Lícnici lze nastavit povolením šroubu na levé straně a nabízí stavitelnost výšky v 9 polohách. Nožní zámky se rozprostírají ve 3 polohách 45' a 90'. Opěrný bod nabízí stavitelnost stiskem tlačítka v horní nebo spodní části samostatně v rozsahu 95 - 177 mmProtiskluzová pryžová opěrka s kuželovým úhlem zajištuje komfortní držení zbraně v ose a umožnuje nastavení polohy. 

caa-multi-position-sniper-stock-caa-srs-caa-multi-position-sniper-stock-caa-srs-caa-multi-position-sniper-stock-caa-srs-

INSTALACE PRODUKTU
Pažbu CAA-SRS lze na pušku připevnit tímto způsobem. Na vestavěný případně odnímatelný tubus, a to pomocí adaptéru, který je transfromován do spodní polohy unašeče šroubu. Instalace celku lze provést na běžné adaptéry o průměru 29,5 mm (1.17 in). Vhodnost umíštění této pažby jsou deriváty zbraní SA58, AK74, AR15.

POUŽITÍ
Airsoftové zbraně, vzduchové zbraně, malorážky a zbraně do max. výkonu 3000 J.

OBSAH BALENÍ
1 x CAA Multi Position Sniper Stock CAA-SRS, pažba, armádní černá

caa-multi-position-sniper-stock-caa-srs-

Parametry

Rozměry DxŠ Šířka: 5,51 "/ Délka: 14,56"
Váha 915 g
Průměr tubusu pro montáž 29,5 mm (1.17 in)
Rozměr montáže pro rail 22 mm
QD - Quick Detach / Rychlé odpojení ano
Barva černá
Povrchová úprava matná
Materiál polymer, ocel

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook