Slevy

Daniel Defense COLLAPSIBLE BUTTSTOCK - DESERT

BUTS-0051

Nový produkt

Daniel Defense COLLAPSIBLE (pažba) - 250 g, rozměry - 180 x 55 x 135 mm, materiál kvalitní ocel a nylon, barva armádní pouštní.

Více informací

Skladem

2 199 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

Daniel Defense COLLAPSIBLE BUTTSTOCK - DESERT

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Pažba Daniel Defense COLLAPSIBLE Vám poskytne stabilní střeleckou podporu. Pažba je vyrobena z patentované směsi polymerů naplněných sklem a je zakončena měkkou gumovou výplní ve strategických bodech o hmotnosti 250 g. Instalace pažby je rychlá, jednoduchá pomocí systému QD - Quick Detach a lze ji použít na tubusy Mil-Spec. Pažbu lze osadit botkou o velikosti 0.5" nebo 0.8", která je součástí sady. Pažba je určena pro deriváty zbraní AR ráže .223 a .308. Na levé a pravé spodní straně pažba disponuje adaptéry pro uchycení QD oka nebo dalšího příslušenství. 

daniel-defense-collapsible-buttstock-tandaniel-defense-collapsible-buttstock-tandaniel-defense-collapsible-buttstock-tan

INSTALACE PRODUKTU
Pažbu Daniel Defense COLLAPSIBLE BUTTSTOCK lze na pušku připevnit tímto způsobem. Na vestavěný případně odnímatelný adaptér, a to pomocí QD adaptéru, který je transfromován do spodní polohy unašeče šroubu. Instalace celku lze provést na běžné adaptéry Mil-Spec. Vhodnost umíštění této pažby jsou deriváty zbraní AR.

POUŽITÍ
Airsoftové zbraně, vzduchové zbraně, malorážky a zbraně do max. výkonu 3000 J.

OBSAH BALENÍ
1 x Daniel Defense COLLAPSIBLE BUTTSTOCK - DESERT

daniel-defense-collapsible-buttstock-tan

Parametry

Rozměry DxŠxV 180 x 55 x 135 mm
Váha 250 g
Průměr tubusu pro montáž Mil-Spec
QD - Quick Detach / Rychlé odpojení ano
Barva armádní pouštní
Povrchová úprava matná
Materiál nylon

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook