Slevy

VLTOR - IMOD: IMPROVED MODULAR STOCK

BUTS-0050

Nový produkt

VLTOR - IMOD: IMPROVED MODULAR STOCK (pažba) - 296 g, rozměry - 170 x 65 x 130 mm, materiál kvalitní ocel a nylon, barva armádní černá.

Více informací

Skladem

2 099 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

VLTOR - IMOD: IMPROVED MODULAR STOCK

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Pažba VLTOR - IMOD Vám poskytne stabilní střeleckou podporu. Pažba je vyrobena z polymerové konstrukce s plnivem ze skelných vláken, který je nárazuvzdorný a teplotně odolný a je speciálně namíchaný pro pažby VLTORhmotnosti 296 g.  Instalace pažby je rychlá, jednoduchá pomocí systému QD - Quick Detach a lze ji použít na tubusy Mil-Spec. Pažba je osazena botkou o velikosti 0.4" s logem výrobce. Pažba je určena pro deriváty zbraní AR ráže .223 a .308. Na levé a pravé spodní straně pažba disponuje adaptéry pro uchycení QD oka nebo dalšího příslušenství. Vodotěsné boční přihrádky na baterie, které pojmou tři baterie CR123 nebo dvě baterie AA v každé přihrádce. 

vltor-imod-improved-modular-stock.jpgvltor-imod-improved-modular-stock.jpgvltor-imod-improved-modular-stock.jpg

INSTALACE PRODUKTU
Pažbu VLTOR - IMOD: IMPROVED MODULAR STOCK lze na pušku připevnit tímto způsobem. Na vestavěný případně odnímatelný adaptér, a to pomocí QD adaptéru, který je transfromován do spodní polohy unašeče šroubu. Instalace celku lze provést na běžné adaptéry Mil-Spec. Vhodnost umíštění této pažby jsou deriváty zbraní AR.

POUŽITÍ
Airsoftové zbraně, vzduchové zbraně, malorážky a zbraně do max. výkonu 3000 J.

OBSAH BALENÍ
1 x VLTOR - IMOD: IMPROVED MODULAR STOCK

vltor-imod-improved-modular-stock.jpg

Parametry

Rozměry DxŠxV 170 x 65 x 130 mm
Váha 296 g
Průměr tubusu pro montáž Mil-Spec
QD - Quick Detach / Rychlé odpojení ano
Barva armádní černá
Povrchová úprava matná
Materiál polymer

Ke stažení

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook