Slevy

Ramwear DPCA-Vest-101, nosič plátu, armádní zelená

VEST-0022

Nový produkt

Rozměry produktu 46 x 35 x 6 cm - max. pas je 49 palců, min. pas je 29 palců; max. délka je 22,5 palce; min. délka je 20,5 palceHmotnost: 1,4 kg, Barva armádní zelená, Vnější materiál 1000D nylon, Velikost S-XXXXL

Více informací

Skladem

2 899 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

Ramwear DPCA-Vest-101, nosič plátu, armádní zelená

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Ramwear DPCA-Vest-101 je taktická modulární vesta, která je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu Oxford 1000D, silnější pevnost v tahu a odolnost proti opotřebení. Na přední a zadní straně je umístěn molle design, lze tedy snadno upnout a přenášet další příslušenství. Vesta v sadě obsahuje dvě pouzdra pro příslušensví a tři pouzdra(pro 6 zásobníků) na běžné dvouřadé zásobníky ráže .223Rem nebo 5,45x39 mm s nastavitelnou výškou pomocí odnímatelných pásků na suchý zip. Pomocí polymerových pantů a přezek/svorek UTX lze snadno upravit tak, aby vyhovovaly potřebám operátora. Přední a zadní část vesty lze osadit dvojicí balistických plátů  o rozměru 30 x 25 cm pro každou stranu samostatně. Boční strany lze také osadit balistickým plátem, vesta tímto zajištuje ochranu v rozsahu 360°. Plátové a ramenní vložky jsou osazeny 3D síťovinou pro zajištění pohodlí a rozptylu tělesného tepla. Zadní horní část je opatřena tažnou rukojetí. 

ramwear-dpca-vest-100-nosic-platu-armadnramwear-dpca-vest-200-takticka-vesta-arm

POUŽITÍ
Údržbu provádíme běžnými saponátovými čistícími prostředky a vlažnou vodou.V žádném případě nepoužíváme bělidla,agresivní čistidla či jiné chemické látky.Molitanovou houbičkou nebo měkkým hadrem setřeme nečistoty a opláchneme čistou vodou.V případě nutnosti můžeme použít kartáč.Nepereme v pračce,neždímeme,při sušení nesmí být výrobky vystaveny sálavému teplu (příliš blízko kamen,položeny na akumulačních kamnech,v troubě atd.),nesmí se sušit u otevřeného ohně,v blízkosti přímých zdrojů tepla nebo v sušičce.Výrobek se nesmí žehlit.V případě,že součástí výrobku jsou suché zipy,je potřeba odstraňovat nečistoty ze suchých zipů,aby se zajistila funkčnost zipu.

ramwear-dpca-vest-100-nosic-platu-armadnramwear-dpca-vest-100-nosic-platu-armadn

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
Při používání nevystavujte vestu ohni a kontaktu s chemickým rozpouštědlem.

OBSAH SADY 
1 x Ramwear DPCA-Vest-101, nosič plátu, armádní zelená

ramwear-dpca-vest-100-nosic-platu-armadn

Parametry

Rozměry DxŠxV Rozměry produktu 46 x 35 x 6 cm - max. pas je 49 palců, min. pas je 29 palců; max. délka je 22,5 palce; min. délka je 20,5 palce
Váha 1,4 kg
QD - Quick Detach / Rychlé odpojení ano
Barva armádní zelená
Povrchová úprava matná
Materiál 1000D
Molle ano

Příslušenství

23 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook