CNC duralové předpažbí KeyMod vz.58 - typ A

MNTZ-0170

Nový produkt

CNC duralové předpažbí KeyMod vz.58 - typ A, RETROARMS - délka nadpažbí je 168mm, šířka 32mm, výška 30mm, hmotnost nadpažbí 136g. Délka podpažbí je 275mm, šířka 42mm, výška 38mm. hmotnost podpažbí 262gPředpažbí je vyrobeno z leteckého duralu EN AW 7075.

Více informací

Není skladem

4 299 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

CNC duralové předpažbí KeyMod vz.58 - typ A

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Taktické duralové předpažbí CNC předpažbí typ A, pro samopal vz.58. Předpažbí je určeno pro vysokou zátěž, čemuž odpovídá masivní provedení. Předpažbí je vyrobeno přesným CNC frézováním, z leteckého duralu EN AW 7075. Předpažbí je kompletně frézované z bloku materiálu, ne z odlitku. Po frézování je předpažbí pískování syntetickým korundem a eloxováno na matnou černou barvu. Citace podle výrobce určeno pouze pro ostré zbraně ( nelze tedy instalovat na airsoft ).

cnc-duralove-predpazbi-keymode-vz58-typ-cnc-duralove-predpazbi-keymode-vz58-typ-cnc-duralove-predpazbi-keymode-vz58-typ-

Podpažbí je připevňeno k hlavni dvěma duralovými objímkami (součástí balení) a je nutné jej instalovat jako první a zajišťuje se pomocí čtyř šroubů (součástí balení). Uchycení podpažbí přes hlaveň nijak neovlivňuje přesnost střelby. Podpažbí má z obou bočních stran a zespodu upínací systém příslušenství KeyMod, např. lišty apod. Upínací systém KeyMod je vyroben přesně podle originálu firmy Vltor. Délka podpažbí je 275mm, šířka 42mm, výška 38mm. Hmotnost podpažbí 262g. Podpažbí lze kombinovat s horním celokrytem, případně jiným nadpažbím, které nezasahuje pod hlavní plochu pouzdra závěru. Pozor toto podpažbí nelze kombinovat s Hobby nadpažbím.

Nadpažbí má integrovanou Picatinny MIL-STD-1913 RIS lištu. Nadpažbí se instaluje nasazením na plynový násadec a zatlačením na pouzdro závěru. Zajištění je provedeno šroubem s válcovou hlavou M5 x 25mm (součástí balení), tento šroub má hlavu na imbus velikost 4mm. Nadpažbí nemá upínací systém KeyMod, ale pouze větrací otvory. Vnitřní dutina zabraňuje vypadávání pístu při střelbě. Délka nadpažbí je 168mm, šířka 32mm, výška 30mm. Hmotnost nadpažbí 136g. Nadpažbí je v rovině s CNC krytem závěru.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
Předpažbí jsme ladili a testovali po dlouhou dobu, nicméně jsme taky viděli mnoho a mnoho různých provední vz.58 s naprosto odlišnými rozměry a tvary různých dílů. I přes veškerou snahu se může v ojedinělých případech stát, že bude potřeba některý prvek předpažbí mírně upravit např. z důvodu nepředívaně velkého radiusu na pouzdře závěru, nebo jiné tvarové či rozměrové anomálieČištění od bahna, písku, usazenin plynů lze provádět vlažnou vodou s mýdlem nebo např. lihem. Nedoporučujeme používat ředidla, benzin apod. mohli by způsobit sundání eloxované vrstvy. Po čištění doporučujeme předpažbí ošetřit olejem.

cnc-duralove-predpazbi-keymode-vz58-typ-cnc-duralove-predpazbi-keymode-vz58-typ-

OBSAH BALENÍ
1 x nadpažbí typ A
1 x šroub M5 x 25mm
1 x podpažbí typ A
2 x objímka hlavně
4 x šroub M4 x 15mm

cnc-duralove-predpazbi-keymode-vz58-typ-

Parametry

Rozměry DxŠxV podpažbí délka 275mm, šířka 42mm, výška 38mm, nadpažbí délka 168mm, šířka 32mm, výška 30mm
Váha nadpažbí 136g, podpažbí 262g
Rozměr montáže pro rail KeyMod, 22mm
Barva černá
Povrchová úprava matný elox
Materiál dural EN AW 7075

Příslušenství

1 další produkt ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook