Slevy

CNC PŘEDPAŽBÍ SET PRO VZ.58, RETROARMS

MNTZ-0160

Nový produkt

CNC PŘEDPAŽBÍ PRO VZ.58, RETROARMS - průměr 36 mm, rozměry 185 x 75 x 36 mm, 297g, povrchová úprava matný elox,materiál slitina hliníku EN AW 6061.

Více informací

Není skladem

3 098 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

CNC PŘEDPAŽBÍ SET PRO VZ.58, RETROARMS

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Taktické duralové předpažbí vyrobené na CNC obráběcím centru z hliníku EN AW 6061. Předpažbí je vytvořeno pro zbraň vz.58 od firmy Retro factory. Nadpažbí a podpažbí je opatřeno integrovanou RIS lištou s možností instalace různých doplňků. Na boky podpažbí lze připevnit další M-LOK lišty (kráké, střední a dlouhé provedení). Předpažbí je celé opískované skleněnými kuličkami a opatřeno matným černým eloxem. Citace podle výrobce určeno pouze pro ostré zbraně ( nelze tedy instalovat na airsoft ).

cnc-predpazbi-set-pro-ares-vz58-retroarmcnc-predpazbi-set-pro-ares-vz58-retroarmcnc-predpazbi-set-pro-ares-vz58-retroarm

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
Instalace předpažbí je velmi jednoduchá. Jako první je potřeba instalovat podpažbí zasunutím do těla a přiklopením plynového násadce a dotažením šroubu plynového násadce. Nadpažbí se zasouvá do křidýlek plynového násadce a poté přiklopí na tělo. Zajištění se provádí přiloženým šroubem.

cnc-predpazbi-set-pro-ares-vz58-retroarmcnc-predpazbi-set-pro-ares-vz58-retroarm

OBSAH BALENÍ
1 x CNC PŘEDPAŽBÍ SET PRO VZ.58, RETROARMS

cnc-predpazbi-set-pro-ares-vz58-retroarm

Parametry

Rozměry DxŠxV 185 x 75 x 36 mm
Váha 297 g
Rozměr montáže pro rail M-LOK, 22mm
Barva černá
Povrchová úprava matný elox
Materiál slitina hliníku

Ke stažení

Příslušenství

1 další produkt ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook