NICOARMS GETOPL-1050 Profesionální sada pro kalibraci puškohledu

RFSM-0022

Nový produkt

Sada pro kalibraci puškohledu, hmotnost sady 127 g, slitina hliníku, ocel, polymer, barva zlatá.

Více informací

Skladem

1 599 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

NICOARMS GETOPL-1050 Profesionální sada pro kalibraci puškohledu

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Profesionální sada NICOARMS GETOPL-1050 pro kalibraci puškohledu je precizním nástrojem pro snadné a velmi přesné zarovnání jakéhokoliv puškohledu. Nástroj je vyroben z eloxovaného hliníku na CNC strojích a používá kalibrovanou sadu šroubů. Povrchová úprava a tvarovaný ochranný obal naznačují vysokou třídu kvality tohoto nástroje. Systém se skládá ze dvou libel, kdy jedna je referenční, určena pro připevnění na hlaveň zbraně a druhá kalibrační, určena pro připevnění na odpovídající plošku na montáži či těle puškohledu. Kalibraci je nutné provádět na puškařské nebo čistící stolici, která zamezí pohybu zbraně.

nicoarms-getopl-1050-profesionalni-sada-nicoarms-getopl-1050-profesionalni-sada-

POUŽITÍ
Nasuňte referenční libelu na hlaveň kalibrované zbraně a kalibrační libelu umístěte na montáž, rail nebo jinou rovnou plochu kolmou k tělu zbraně. Podle kalibrační libely srovnejte zbraň do roviny a nastavte podle ní referenční libelu. Referenční libela nyní kontroluje, zda nedošlo během kalibrace k pohybu zbraně. Sejměte kalibrační libelu a vložte puškohled do kroužků montáže. Zvolte si na puškohledu plošku, kterou chcete mít kolmo k tělu zbraně a umístěte zde kalibrační libelu. Zarovnejte puškohled podle kalibrační libely k tělu zbraně a zajistěte jej. Sejměte libely.

OBSAH BALENÍ
1 x NICOARMS GETOPL-1050 Profesionální sada pro kalibraci puškohledu
1 x Imbusový klíč

nicoarms-getopl-1050-profesionalni-sada-

Parametry

Váha 127 g
Barva zlatá
Povrchová úprava lesklá
Materiál slitina hliníku, ocel, polymer

Příslušenství

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook