Ramwear PSTORM-Bag-200, transportní pouzdro 12", armádní kryptek

BAGS-0023

Nový produkt

Rozměry - 300 x 50 x 250 mm bez náplně, hmotnost 250g, armádní kryptek, 600D nylon.

Více informací

Není skladem

799 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

Ramwear PSTORM-Bag-200, transportní pouzdro 12", armádní kryptek

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Ramwear PSTORM-Bag-200 ergonomické transportní pouzdro. Svojí velikostí 12" je určeno pro běžné řady pistolí full, compact a subcompact (pistole glock řady L lze uložit). Vnější boční strana je osazena 2x suchým zipem pro instalaci jmenovky případně čísla zbraně pro praktický přehled. Madla  jsou prošívaná včetně PVC tubusu pro komfortní nošení plně osazeného pouzdra. Vnitřní pravá strana disponuje elastickým pásem pro uložení pěti dvouřadých zásobníků s kapacitou max. 33ran případně dalšího přislušenství např. svítílny, skládácí nože atp. Levá vnitřní strana disponuje samostatnou přepážkou se zipem pro uložení pistole nebo příslušenství. Vnější a vnitřní 600d materiál zaručuje dokonalou ochranu zbraně před poškrábáním, prachem a povětrnostními vlivy.

ramwear-pstorm-bag-200-transportni-pouzdramwear-pstorm-bag-200-transportni-pouzd

POUŽITÍ
Údržbu provádíme běžnými saponátovými čistícími prostředky a vlažnou vodou.V žádném případě nepoužíváme bělidla,agresivní čistidla či jiné chemické látky.Molitanovou houbičkou nebo měkkým hadrem setřeme nečistoty a opláchneme čistou vodou.V případě nutnosti můžeme použít kartáč.Nepereme v pračce,neždímeme,při sušení nesmí být výrobky vystaveny sálavému teplu (příliš blízko kamen,položeny na akumulačních kamnech,v troubě atd.),nesmí se sušit u otevřeného ohně,v blízkosti přímých zdrojů tepla nebo v sušičce.Výrobek se nesmí žehlit.V případě,že součástí výrobku jsou suché zipy,je potřeba odstraňovat nečistoty ze suchých zipů,aby se zajistila funkčnost zipu.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
Při používání nevystavujte pouzdro ohni a kontaktu s chemickým rozpouštědlem.

OBSAH SADY 
1 x Ramwear PSTORM-Bag-200, transportní pouzdro 12", armádní kryptek

ramwear-pstorm-bag-200-transportni-pouzd

Parametry

Rozměry DxŠxV 300 x 50 x 250 mm bez náplně
Váha 250 g
QD - Quick Detach / Rychlé odpojení ano
Barva armádní kryptek
Povrchová úprava matná
Materiál 600D nylon
Molle ne

Příslušenství

21 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook