Slevy

FAB Defense GL-CORE CP s lícnicí, pažba armádní pouštní

BUTS-0075

Nový produkt

FAB Defense GL-CORE CP s lícnicí (pažba) - 419 g, rozměry - 180 x 60 x 150 mm, materiál kvalitní polymer, barva armádní pouštní.

Více informací

Skladem

1 899 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

FAB Defense GL-CORE CP s lícnicí, pažba armádní pouštní

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

POPIS PRODUKTU
Pažba FAB DEFENSE GL-CORE CP Vám poskytne stabilní střeleckou podporu včetně vestavěné lícnice. Pažba je z kvalitního polymeru o hmotnosti pouze 419gInstalace pažby je rychlá, jednoduchá pomocí systému QD - Quick Detach. Nastavení pažby probíhá rychle pomocí ergonomické nastavovací páky, která umožňuje pohotově přenastavit polohu stiskem jednoho tlačítka. Jištění v nastavené poloze je přesné a nastavitelné do několika pozic na adaptéruProtiskluzová pryžová opěrka s kuželovým úhlem zajištuje komfortní držení zbraně v ose. Na levé a pravé straně pažba disponuje adaptéry pro uchycené QD oka nebo dalšího příslušenství. Součástí balení jsou výměnné adaptéry pro uchycení na Mil-Spec a Commercial tubusy. Lze použít nejenom u ráže .223, ale je vhodná pro těžší kalibry a brokovnice.

fab-defence-gl-core-cp-s-licnici-pazba-afab-defence-gl-core-cp-s-licnici-pazba-a

INSTALACE PRODUKTU
Pažbu FAB DEFENSE GL-CORE CP lze na pušku připevnit tímto způsobem. Na vestavěný případně odnímatelný adaptér, a to pomocí QD adaptéru, který je transfromován do spodní polohy unašeče šroubu. Instalace celku lze provést na běžné adaptéry o Mil-Spec a Commercial. Vhodnost umíštění této pažby jsou deriváty zbraní SA58, AK74, AR15 Loga FAB DEFENSE nejsou součátí produktu.

fab-defence-gl-core-cp-s-licnici-pazba-afab-defence-gl-core-cp-s-licnici-pazba-a

POUŽITÍ
Airsoftové zbraně, vzduchové zbraně, malorážky a zbraně do max. výkonu 5000 J.

OBSAH BALENÍ
1 x FAB Defense GL-CORE CP s lícnicí, pažba armádní pouštní
1 x Sada pro uchycení na Mil-Spec a Commercial tubus

Parametry

Rozměry DxŠxV 180 x 60 x 150 mm
Váha 419 g
Průměr tubusu pro montáž Mil-Spec & Commercial
QD - Quick Detach / Rychlé odpojení ano
Barva armádní pouštní
Povrchová úprava matná
Materiál polymer

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook